KAYSERİGAZ 6 bin müşterisine kahve ısmarlayacak

KAYSERİGAZ 6 bin müşterisine kahve ısmarlayacak


KAYSERİ (A.A) - KAYSERİGAZ, Kayseri halkıyla olan 10 yıllık dostluğunu daha da perçinlemek için 6 bin müşterisine kahve ısmarlayacak.
     Firmadan yapılan açıklamada, en temiz, en çevreci, en sağlıklı, en konforlu ve en ekonomik yakıt olan doğal gazın Kayseride 10 yıldır kullanıldığı belirtildi.
     KAYSERİGAZın hava kirliliği konusunda Kayseri-nin makus talihini değiştirmeyi kendine hedef seçtiğinin ve Kayserililere rahat bir nefes aldırmak için 10 yıldır çabaladığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Almanya enerji devi EWE çatısı altında yer alan ve 10 yıldır sektöre damgasını vurmayı başaran KAYSERİGAZ, 2013 yılında da kampanyalarına devam ediyor. Kura sistemiyle seçilen 6 bin eski müşterisine 10 yıllık dostluğu adına teşekkür eden ve bu dostluğu hediye edeceği Caribou kahve kuponlarıyla perçinlemek isteyen KAYSERİGAZ, bu kampanyasıyla müşterilerini ücretsiz kahvelerini yudumlaya davet ediyor. Böylece, müşterilerinin sadece evini değil sunduğu sıcak sohbet ortamıyla ve ücretsiz kahve kuponuyla içini de ısıtıyor.
     Kampanya ile ilgili KAYSERİGAZın 444 5 429 numaralı telefonlarından ve www.kayserigaz.com.tr adresindeki internet sitesinde ayrıntılı bilgi alınabilecek.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber KAYSERİGAZ 6 bin müşterisine kahve ısmarlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER