Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: Kayserispor maçında iyi mücadele edip galip gelmek istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor maçında iyi mücadele edip galip gelmek istiyoruz dedi.
     Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Nisan Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarını Antalyada sürdürdüklerini, buradan moralli bir şekilde Karabüke dönmek istediklerini söyledi.
     Çalışmalarını İsveç Syrianska FC takımı ile yapacakları hazırlık maçıyla sürdüreceklerini ifade eden Bakkal, Bu hafta sonunu milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak Antalyada geçireceğiz. Çalışmalarımızı günde 2 antrenman yaparak sürdürüyoruz. Bugün yapacağımız hazırlık maçının ardından 24 Mart Pazar günü Medical Park Antalyaspor ile de bir hazırlık maçımız olacak. Daha sonra maç gününe kadar Karabükte çalışmalara devam edeceğiz. Kayserispor güçlü bir takım. Kayserispor maçında iyi mücadele edip galip gelmek istiyoruz. Bu maçta en büyük destekçimiz yine taraftarımız olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER