Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Bursasporlu futbolcular Ferdinand, Edu, Şener ve İbrahim, bir alışveriş merkezinde düzenlenen "imza günü" etkinliğine katıldı


BURSA (A.A) - Bursasporlu futbolcular Anton Ferdinand, Maurice Edu, Şener Özbayraklı ve İbrahim Öztürk, bir alışveriş merkezinde düzenlenen "imza günü" etkinliğinde taraftarlarla bir araya geldi.
     Futbolcular, alışveriş merkezinde bulunan mağazalardan birinde gerçekleştirilen etkinlikte, taraftarların yanlarında getirdiği forma ve diğer ürünleri imzalayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Takım Kaptanı İbrahim Öztürk, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, Avea firmasınca Bursaspor için başlatılan projenin çok önemli olduğunu söyledi.
     Taraftarlardan, Bursasporcell projesine sahip çıkmalarını isteyen Öztürk, "Onlar konuştukça kulübümüz de kazanacak" dedi.
     Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın zor geçeceğini dile getiren Öztürk, iki takımın da kazanmak için mücadele edeceğini bildirdi.
     Öztürk, galibiyet serisini sürdürmek ve Avrupa kupalarına katılmak için mutlaka maçı kazanmak istediklerini anlatarak, çalışmalara bu hedef doğrultusunda devam ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER