Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Trabzonspor: 1 - Medical Park Antalyaspor: 0 -Bordo mavililer, grup lideri olarak yarı finale yükseldi Stat: Hüseyin Avni Aker Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Erdinç Sezertam, Süleyman Özay


TRABZON (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu son hafta maçında Medical Park Antalyasporu 1-0 yenen Trabzonspor, grup lideri olarak yarı finale yükseldi.
     Grupta puanını 15e yükselten bordo mavililer, A Grubunu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Sivasspor ile yarı finalde eşleşti. Medical Park Antalyaspor ise aldığı bu yenilgiyle üçüncü sıraya inerek kupadan elendi.
     47. dakikada Halilin geriye doğru çıkardığı topu Sapara üzerinden atlayarak ceza alanının hemen dışındaki Colmana bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda yerden seken top direğin yanından auta çıktı.
     63. dakikada Titanın sağ kanattan korner atışında, savunmanın arkasında İbrahimin şutunda, top üst direkten döndü. Tekrar topla buluşan Titanın bir kez daha ortasında, altı pas içinde Isaacın kafa ile dokunduğu topu kaleci Tolga kontrol etti.
     78. dakikada Jandanın sağdan ortasında, ceza alanı içindeki Isaacın kafa vuruşunda, top kaleci Tolgada kaldı.
     85. dakikada Alanzinhonun pasıyla ceza alanına giren Henriquenin yerden şutunda, kaleci Sammyin kontrol edemediği top kornere çıktı.
     88. dakikada sağdan son çizgiye inen Murat ortasında, ceza alanı içindeki Ali Tandoğan kafayla topu filelere gönderdi. Ancak maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun yardımcısının bayrağına uyarak, Muratın topu çizgiyi geçtikten sonra çıkardığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER