Galatasarayda puan kayıpları sürüyor

Galatasarayda puan kayıpları sürüyor -Sarı-kırmızılı ekip, Orduspor yenilgisinin ardından Eskişehirsporla da 1-1 berabere kalarak ligdeki son iki maçında 5 puan yitirdi -Bu sezon evinde ilk kez puan kaybeden Cim Bom, son 3 r


ESKİŞEHİR (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında Eskişehirsporu konuk eden Galatasaray, rakibiyle 1-1 berabere kalarak ligde puan kayıplarını sürdürdü.
     Karşılaşmanın 59. dakikasında Burak Yılmazla 1-0 öne geçen Galatasaray, 89. dakikada Erkan Zenginin golüne engel olamayarak haftayı 1 puanla kapattı.
     Ligin 6. haftasında Orduspora 2-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Eskişehirspor beraberliğiyle de son 2 lig maçında 5 puan yitirmiş oldu ve 7. hafta sonunda puanını 14e çıkardı.
    
     -Bu sezon Türk Telekom Arenada ilk puan kaybı-
    
     Eskişehirspor beraberliği, Galatasarayın kendi seyircisi önünde bu sezonki ilk puan kaybı oldu.
     Ligde kendi evinde oynadığı Kasımpaşa maçını 2-1, Bursaspor maçını 3-2 ve Akhisar Belediyespor maçını 3-0 kazanan Cim Bom, bu başarılı gidişini Eskişehirspor karşısında devam ettiremedi.
     Son iki resmi maçında ligde Orduspora ve UEFA Şampiyonlar Liginde Bragaya 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Eskişehirspor karşısında kötü gidişini sürdürdü.
    
     -Burak Yılmaz ligde 5 gole ulaştı-
    
     Galatasarayı Eskişehirspor karşısında 1-0 öne geçiren golü atan Burak Yılmaz, takımını galibiyete taşıyamadı.
     Burak Yılmaz, Bursaspor (1), Medical Park Antalyaspor (1) ve Akhisar Belediyespor (2) karşılaşmasının ardından Eskişehirspor ağlarını da havalandırarak gol sayısını 5e çıkardı.
    
     -Musleranın 3 kurtarışı golü engelleyemedi-
    
     Eskişehirsporun 89. dakikada Erkan Zenginle beraberlik golünü bulduğu pozisyonda kaleci Musleranın kurtarışları topun filelere gitmesini önleyemedi.
     İlk olarak Necati Ateşin şutunu çelen Uruguaylı file bekçisi, pozisyonun devamında peş peşe gelen Nuhiu ve Tellonun şutlarına duvar örerken, Erkan Zenginin vuruşunda top ağlarla buluştu.
    
     -Amrabat oyunu hareketlendirdi-
    
     Galatasarayda 58. dakikada Melonun yerine oyuna giren Amrabat, maçın hareketlenmesini sağladı.
     Braga maçındaki performansıyla eleştirilen oyuncuların başında gelen Amrabat, oyuna dahil olduktan sonra Burak Yılmazın attığı golde pozisyonun oluşmasını sağlayıp, sarı-kırmızılı ekibin ataklarını artırdı.
    
     -Taraftarlar yalnız bırakmadı-
    
     Sarı-kırmızılı taraftarlar, Eskişehirspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı.
     Türk Telekom Arenada karşılaşmayı izleyen Galatasaraylı taraftar sayısının 36 bin 153 olduğu duyuruldu.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Duman / Serdal Kalaycı
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Galatasarayda puan kayıpları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER