GAPGİAD, Başkan Tahmazoğlunu ziyaret etti

GAPGİAD, Başkan Tahmazoğlunu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) Başkanı Akın Çalışkan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunu ziyaret etti.
     GAPGİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Tahmazoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GAPGİADın çalışmalarını takdirle izlediğini belirtti. Özellikle derneğin çatı kuruluşu olan TUSKONun açılımları ve işadamlarına yönelik yapmış olduğu programları takip ettiğini kaydeden Tahmazoğlu, GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan ve derneğin yeni yönetimini kutlayarak başarılar diledi.
     Türkiyenin en önemli sorunlarından birisinin katılımcılık olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, Türkiyede her alanda katılımcılığın sağlanması gerekiyor. Bu anlamda Türkiyeyi Avrupa ülkeleri seviyesine getirebilirsek, o zaman ülke olarak gerekli sıçramayı yapabiliriz dedi.
     Devletin bir konuda karar alırken özellikle konunun muhataplarıyla bir araya gelmesi ve görüşlerini almasının daha etkin kararlar alınmasını kolaylaştıracağına dikkati çeken Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Türkiyede parmağı taşın altında olanların en azından temsilcilerinin karar mekanizmalarında yer aldığı bir sistem oturtmak gerek. Bunun sağlanabilmesi için de örgütlenme ve birliktelik çok önemli. Birlik içerisinde hareket edildiğinde bazı kararlar alınırken etkin olunabileceğine inanıyorum. Örgütlenmeler bu düşünce ve anlayışla inşa edilirse amacına ulaşır. Amaç asla dernek kurup, o dernekte bir yere gelmek olmamalı. Bu tür yapılar, toplum yararına faaliyet gösterdiklerinde ancak asıl işlevlerini yerine getirmiş olur.
     Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında da GAPGİAD üyelerine bilgiler verdi.
     GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan da Başkan Tahmazoğlunun hizmetlerini takdirle takip ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber GAPGİAD, Başkan Tahmazoğlunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER