GAPTARIM ve GAPFOOD Fuarına doğru

GAPTARIM ve GAPFOOD Fuarına doğru


GAZİANTEP (A.A) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Ekerin, 4. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 9.GAPFOOD Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarının açılışını yapacağı bildirildi.
     Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan açıklamada, Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) 07-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarlara, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün destek verdiği belirtildi.
     Organizasyonun Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirileceğine değinilen açıklamada fuarlarda, Gaziantepin yanı sıra, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mersin ve Sakaryadan 75 firmanın yer alacağı kaydedildi.
     Kadın Çiftçiler Yarışıyor adlı organizasyonun da yapılacağı fuarların, 4 gün açık kalacağı ve 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber GAPTARIM ve GAPFOOD Fuarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER