GATAB, Göynükün içme suyu ve kanalizasyon

GATAB, Göynükün içme suyu ve kanalizasyon hattını yenileyecek


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Göynükün içme suyu ve kanalizasyon hattını yenileyecek.
     Karayolları çalışmasıyla açığa çıkan içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileme kararı alan GATAB, yaklaşık 2 milyon lira tutarında yatırım yapacak. Göynükün Esentepe ve Değirmendere mahallelerindeki çalışmalarla GATAB, bölgedeki mevcut içme suyu hatlarını yenileyerek, kanalizasyon hattı olmayan bölgelere yeni yapım çalışmalarına başlayacak. Göynüklülerin yoğun olarak yaşadığı bu mahallelerde yer alan eski asbestli borular, GATABın altyapı çalışmalarıyla modernize edilecek. GATAB ayrıca, proje kapsamında turizm sezonu sona erdiğinde Göynük oteller bölgesinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını da yenileyecek.
     GATAB Başkanı Yusuf Üras, yaptığı açıklamada, içme suyu ve kanalizasyon hattının çok önemli bir proje ve altyapı hizmeti olduğunu kaydetti. Üras, yapılan yatırımlarla bölge halkının altyapı sorununun kalmayacağına işaret ettiği açıklamada, "Karayollarımız sayesinde turizm bölgemize yakışan yollara sahip oluyoruz. Bu çalışmalar sırasında eski içme suyu hatları açığa çıkıyor. Biz de GATAB olarak, bu eski, asbestli hatları değiştirmek istedik. Bu amaçla çok ciddi ve çok büyük bir projenin startını verdik" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber GATAB, Göynükün içme suyu ve kanalizasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER