Gaz sıkışması patlamaya neden oldu: 2

Gaz sıkışması patlamaya neden oldu: 2 yaralı -Adananın Kozan ilçesinde bir evde, mutfak tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde bir evde, mutfak tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Farsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesinde, Rüstem Şenoğula ait evde sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar, patlamanın ardından çevreye yayılan gaz kokusu sebebiyle polis ve itfaiyeyi arayarak evde mutfak tüpü patladığı ihbarında bulundu.
     Olay yerine gelen ekipler, ilk incelemede patlamanın LPG kaçağından kaynaklanan gaz sıkışmasına bağlı gerçekleştiğini belirledi.
     Patlama sırasında evde bulunan Rüstem Şenoğul (61) ve eşi Aysel Şenoğul (58) vücutlarında oluşan yanıklar sebebiyle ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patlama sırasında evde bulunan oğulları Deniz Şenoğul ise yara almadan kurtuldu.
     Patlamanın şiddetiyle evin camlarının kırıldığı ve evdeki bazı eşyaların zarar gördüğü tespit edildi.
     Şenoğul ailesinin yakınları, hastanede gazetecilere yaptıkları açıklamada, gaz sıkışmasına bağlı meydana gelen ilk patlamada Aysel Şenoğulun yaralandığını, yardıma giden eşi Rüstem Şenoğulun ise alev alan mutfak tüpünü dışarı çıkarmak isteyen yaralandığını anlattı.
     Patlamanın meydana geldiği evin altında un değirmeni işleten Kenan Ünal da binada şiddetli bir sarsıntı meydana geldiğini, panikle önce deprem olduğunu düşündüğünü, daha sonra durumu anlayarak komşularına yardıma gittiğini söyledi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Gaz sıkışması patlamaya neden oldu: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER