Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkayaya ziyaretler

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkayaya ziyaretler


KAYSERİ (A.A) - Demokrat Parti (DP) İl Başkanı İsmet Özbakkal ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Melikgazi İlçe Başkanı Nail Çağlıdabakgil, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkayayı ziyaret etti.
     DP İl Başkanı İsmet Özbakkal, ziyarette yaptığı konuşmada, basın çalışanlarının sosyal haklarının ellerinden alındığını öne sürerek, bu konunun takipçisi olduklarını, iktidara geldiklerinde bu hakları geri iade etmek için çalışacaklarını söyledi.
     Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiyede siyasi partiler ile sivil toplum örgütlerinin daha iç içe çalışması gerektiğini vurgulayarak, Sivil toplum örgütü, meslek örgütü dediğimiz yapı, muhalefete daha yakın bir yapıdır. Elbette üyelerimizin sıkıntılarının çözüm yollarını iktidara anlatacaklar, ama muhalefet ile iç içe çalışarak sorunları tespit edip parlamento gündemine getirmesi gerekiyor. Doğrusunun bu olduğu kanaatindeyim diye konuştu.
     Demokrat Partinin Türkiyenin çok partili demokratik hayata geçmesinde önemli yere sahip olduğuna dikkati çeken Altınkaya, Aslında yerel ve ulusal basının iktidardan çok muhalefete yer vermesi lazım. Ama muhalefetin de tepkisini oryaya koyması, eylem veya açıklamalar yaparak malzeme vermesi gerekiyor dedi.
     Ziyarette İl Başkanı Özbakkal, Altınkayaya DP Genel Merkezi tarafından hazırlanan Milletvekilleri TBMM Performans Raporu kitabını taktim etti.
     DPnin ziyaretinin ardından BBP Melikgazi İlçe Başkanı Nail Çağlıdabakgil ve yönetim kurulu üyeleri de Altınkayayı ziyaret etti.
     Göreve yeni seçilen Çağlıdabakgil, bundan sonra daha etkin siyaset yapma gayretinde olacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkayaya ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER