Gaziantepte asayiş

Gaziantepte asayiş -Annesi ve kız kardeşini ağır şekilde yaraladığı önü sürülen zanlı tutuklandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte annesi ve kız kardeşini ağır şekilde yaraladığı ileri sürülen biri kişi tutuklandı
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen hafta Karşıyaka Mahallesindeki evlerinde annesini ve kız kardeşini ağır yaraladıktan sonra kaçtığı bildirilen E.Ö, yakalandı.
     Şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
    
     -Uyuşturucu operasyonu
    
     Çıksorut Mahallesinde belirtilen bir evde esrar maddesi bulunduğu ihbarını alan polis, operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, bir ruhsatsız otomatik av tüfeği ile 1 kilo 454 gram esrar ele geçirildi.
     Olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.
    
     -İslahiyede 13 bin 430 paket kaçak sigara ele geçirildi
    
     İslahiyede üç ayrı operasyonda 13 bin 430 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Yol denetimi yapan polis ekipleri, Barazi Caddesinde seyreden H.D yönetimindeki 46 P 6906 plakalı otomobili, ön tampon kısmının çökük olmasından şüphelenerek durdurdu. Otomobilin motor kaputu içinde yapılan aramada, gizlenmiş halde 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Aynı güzergahta şüphe üzerine durdurulan N.B yönetimindeki 54 DN 246 plakalı kapalı kasa kamyonette de 8 bin 150 paket, Z.K yönetimindeki 01 L 3017 plakalı otomobilde ise far yuvası ile koltuk ve kapı içlerine gizlenmiş 3 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Şüphelilerin otomobilin arka bagajına piknik sepeti, semaver, okey ve kilim koyarak pikniğe gidiyor izlenimi verdikleri görüldü.
     Toplam 13 bin 430 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilen olayla ilgili H.D., N.B., H.G., Z.K. ve M.Ü gözaltına alındı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan - Zekeriye Şimşek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepte asayiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER