Gaziantepte bayram hazırlıkları

Gaziantepte bayram hazırlıkları -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: -Kurban Bayramı öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı, 10 ayrı kurban kesim yerleri oluşturuldu


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı öncesinde tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, 10 ayrı noktada kurban kesim yerleri oluşturulduğunu bildirdi.
     Fadıloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak tüm hazırlıkları yaptıklarını, kurbanlık satım ve kesim yerlerinin belirlendiğini ifade etti. Kurban kesimi için 10 ayrı nokta belirlediklerini kaydeden Fadıloğlu, kesimlerin 9 uzay çatılı pazar yeri ve Beykent 1. etaptaki sosyal tesiste yapılacağını belirtti.
     Komisyon tarafından yapılan çalışma neticesinde bu sene küçükbaş hayvanın 30, büyükbaşın da 150 TL karşılığında kesileceğini ifade eden Fadıloğlu, şunları aktardı:
     Belediye olarak kesimlerin ve satımın yapıldığı bölgede güvenlik ve kontrolden sorumluyuz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi dileğiyle bu hizmetleri yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Kesim yapılacak mekanlarda su sıkıntısı yaşanmayacak. Hayvanın kesimi için de elektrikli sistemlerle vatandaşlarımıza nitelikli hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımızın, kesim yapılan yerlerde mümkün olduğu kadar tertibe ve düzene dikkat etmelerini istiyoruz.
     Fadıloğlu, muhtemel çevre kirliliğinin önüne geçmek için 150 bin adet kurban poşeti dağıttıklarını belirtti.
     Mahalle muhtarları da teslim edilen 150 bin adet kurban poşetinin çevre kirliliğinin önlenmesine büyük katkı sağlayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte bayram hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER