Gaziantepte iş yerinde ölü bulunan müzisyen

Gaziantepte iş yerinde ölü bulunan müzisyen davasında karar -Başına ateş edilerek öldürülmüş bulunan Mustafa Uralın iki kızından birine müebbet, diğerine de 20 yıl hapis cezası verildi -Müzisyeni öldürdüğü iddia edilen Murat Çam da müebb


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, iş yerinde başına bir el ateş edilerek öldürülmüş bulunan 53 yaşındaki müzisyen Mustafa Uralın iki kızından biri müebbet, diğeri ise 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Müzisyeni öldürdüğü belirtilen Murat Çama da müebbet cezası verildi.
     Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, maktulun eşi Meyyet Ural, kardeşi avukat Asım Ural ve yakınları katıldı.
     Mahkeme Başkanı Songül Akkuşun açıkladığı kararda, sanıklar Hatice Müge Ural ile Murat Çam müebbet, Gamze Orkide Kapkın da 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Maktulun eşi Meyyet Ural, karar üzerine kızlarının masum olduğunu savundu.
     Kararın açıklanmasının ardından tutuksuz yargılanan sanıklar Hatice Ural ve Gamze Orkide Kapkın tutuklandı.
    
     -Olay-
    
     Gaziantepte 20 Temmuz 2001de, iş yerinde başına bir el ateş edilerek öldürülmüş bulunan 53 yaşındaki müzisyen Mustafa Uralın cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla iki kızı ve kızlarından birinin erkek arkadaşı gözaltına alınmıştı.
     Uralın 2 kızının çelişkili ifadeler vermesi üzerine soruşturmayı derinleştiren, olay yerindeki kamera kayıtları, parmak izleri, tanıklar ve açıklanmayan bazı delilleri inceleyen ekipler, cinayeti Uralın kızlarından birinin erkek arkadaşının işlemiş olabileceğine kanaat getirmiş, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, müzisyenin iki kızı ve kızlardan birinin erkek arkadaşı gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte iş yerinde ölü bulunan müzisyen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER