Gaziantepteki cinayet

Gaziantepteki cinayet -Nizipte eşini ve kayınvalidesini bıçakla öldürdüğü, 3 kişiyi de yaraladığı iddia edilen zanlı tutuklandı


GAZİANTEP (A.A) - Nizip ilçesinde, eşini ve kayınvalidesini bıçakla öldürdüğü, 3 kişiyi de yaraladığı iddia edilen zanlı tutuklandı.
     Alınan bilgilere göre, Zeytinlik Mahallesinde meydana gelen olayın ardından Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli S.G (36), emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     S.Gnin polise verdiği ifadede, eşiyle 3 aydır ayrı yaşadığını, nafaka davasını konuşmak için evlerine gittiğini ve olayın diğer aile bireylerinin tartışmaya dahil olması üzerine meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
     Dün S.G, Zeytinlik Mahallesindeki kayınvalidesine ait eve giderek kendisinden ayrı yaşayan eşi Adeviye G. ile tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.G, eşi Adeviye G, kayınvalidesi Emire Ş, kayınbiraderi Cemil Ş. ile yakınları Ahmet K. ve Abdurrahman Kyi bıçakla yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Adeviye G. (25) ve annesi Emire Ş. (54) müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
     Motosikletini olay yerinde bırakarak kaçtığı belirtilen şüphelİ S.G ise polisin takibi sonucu yakalanmıştı.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepteki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER