Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -BBP Genel Başkan Yardımcısı Efe: Yapılmak istenen, milleti birbirine düşürecek bir süreci başlatmaktır


DENİZLİ (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Gaziantepteki bombalı terör saldırısına ilişkin olarak, düzenlenen saldırılar ile terör örgütünün milleti birbirine düşürecek bir süreci başlatmayı hedeflediği uyarısında bulundu.
     Efe, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin provokasyonlara alet olmamasını ve oyuna gelmemesi gerektiğini belirtti.
     Terör örgütünün tuzaklarına düşülmemesi gerektiğini vurgulayan Efe, Yapılmak istenen, milleti birbirine düşürecek bir süreci başlatmaktır dedi.
     Güvenlik güçlerini şehit eden, ülkenin her yerinde terör olayları düzenleyen ve vatandaşların canına kastedenler için idam cezasının geri getirilmesini de savunan Efe, şunları kaydetti:
     Artık oyun oynama zamanı geçti. Polis merkezine kadar sokulan bombayı infilak ettiren PKK illetine karşı milleti oyalamaktan vazgeçilsin. PKKya terör örgütü diyemeyen, teröristlerle sarmaş dolaş olan, millete ve devlete karşı pervazsızca ağzına gelen her şeyi söyleyen, açıkça savaş açan, tehdit eden PKKnın mecliste sözcülüğünü yapan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması ve hukuki süreç başlatılması gerekmektedir.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER