Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Erzincan AK Parti Milletvekili Karakelle: Terörü bir çıkış noktası sayanlar döktükleri kanda mutlaka boğulacaktır


ERZİNCAN (A.A) - AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, terör ve terörü bir çıkış noktası sayanların döktükleri kanda mutlaka boğulacağını belirtti.
     Karakelle, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepteki patlamaya ilişkin, Sevgi, kardeşlik ve buluşma günü olan Ramazan Bayramında, Türk Milletinin huzuruna, yaptıkları kanlı eylemleri ile uzanan eller, mutlaka kırılacaktır ifadelerini kullandı.
     Masum insanların kanını akıtmaktan çekinmeyen gözü dönmüş caniler ve onları 75 milyonun gözü önünde kucaklayan uzantılarının yüce millete er veya geç hesap vereceklerini ifade eden Karakelle, şunları kaydetti:
     Bayram günü şahadet şerbetini içen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğümüze yapılan bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti Devletinden ve yüce milletimizden en ağır cevabı alacaktır. Terör ve terörü bir çıkış noktası sayanlar döktükleri kanda mutlaka boğulacaktır.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER