Gaziantepteki yangın

Gaziantepteki yangın -Şehitkamil Kaymakamlığı ve Belediyesi, bir depoda çıkan yangında 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Mehmet Üzümlünün ailesine yardımda bulundu


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Kaymakamlığı ve Belediyesi, bir depoda çıkan yangında 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Mehmet Üzümlünün ailesine yardımda bulundu.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Üzümlü ailesini ziyaret eden Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aileye yardım eli uzattı.
     Yangında iki çocuğunu ve eşini kaybeden Fadile Üzümlüyü dinleyen Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu, Üzümlü ailesinin bundan sonraki hayatlarını rahat geçirmeleri için girişimlerde bulundu.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaymakam Aydın, Üzümlü ailesine çeşitli yardımlar yapıldığını belirtti.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da Ailenin acısı büyük, bu acıya ortak olmak istedik. Geride kalan 3 kardeşin ve annelerinin ihtiyaçlarını karşılayacağız düşüncelerini aktardı.
     9 Eylülde Üzümlü ailesinin yaşadığı evin alt katındaki depoda yangın çıkmış, baba Mehmet Üzümlü (41) ile kızları Firdevs (12) ve Sevim Üzümlü (8), dumandan etkilenmişti. İki kız kardeş ve babaları baba ise hastanede hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepteki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER