Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Ressam Aynur Akının İzler ve Düşler sergisi açıldı


GAZİANTEP (A.A) - Ressam Aynur Akının, İzler ve Düşler resim sergisi açıldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sergi Bayazhan Kent Müzesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyin katılımıyla açıldı.
     Güzelbey, Ressam Akının el emeği göz nuruyla yaptığı resimlerin, muhteşem olduğunu belirtti. Gaziantepin kültür ve sanat alanında başarılı bir dönem geçirdiğini, kentte yapılan sanatsal ve kültürel çalışmaların önemli olduğunu ifade eden Güzelbey, kentin tarihi dokusunun gün yüzüne çıkmasıyla birlikte yeni bir dönem başladığını vurguladı.
     Güzelbey, Sanatçımızı yürekten kutluyorum. Gaziantepin, kültür ve sanat konusunda çaba gösteren herkese yürekten teşekkür borcu vardır. Başarılarının devamını diliyorum düşüncelerini aktardı.
     Ressam Akının sergisine Güzelbeyin yanı sıra Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağıcı ve sanatseverler katıldı.
     22 Kasıma kadar açık sergide, 40a yakın eser yer alıyor.
    
     -Kuaförlük kursuyla meslek sahibi oluyorlar
    
     Şehitkamil Belediyesinin açtığı kuaförlük kursu istihdam sağlıyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, aile bütçesine katkıda bulunmak ve meslek sahibi olmak isteyen bayanlar, sosyal tesislerde düzenlenen kuaförlük kurslarından faydalanıyor. Kursu tamamlayan bazı kadınlar daha sonra edindikleri tecrübeyle iş hayatına atılıyor.
     Kuaförlük kursu sayesinde meslek sahibi olduklarını ifade eden kursiyerler, belediye yetkililerine ve Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     -Su kesintisi
    
     Gaziantepte içme suyu şebeke ek çalışması nedeniyle 2 mahallede su kesintisi uygulanacak.
     GASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batıkent Mahallesi, 129 Nolu Sokakta içme suyu şebeke ek çalışması yapılacağı için Atatürk ve Batıkent Mahallesine, yarın 09.00 ile 15.00 arasında su verilemeyecek.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER