Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil yaz spor okulu öğrencileri geleneksel çay partisinde buluştu


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil yaz spor okulu öğrencileri geleneksel çay partisinde buluştu.
     Şehitkamil Belediyesi 2012 Yaz Spor Okullarında salon sporlarında eğitim gören sporcular geleneksel olarak düzenlenen yaz okulları çay partisinde bir araya geldi.
     Şehitkamil Dülük Tabiat Parkında doğanın ve eğlencenin tadını doyasıya yaşayan spor okulu öğrencilerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluda yalnız bırakmadı.
     Dülük Tabiat Parkında Türkiyenin en büyük Biyolojik Göletinin kıyısında yılın stresini eğlenerek üzerilerinden atmaya çalışan yaz spor okulu öğrencileri, kendilerini çay partisinde de yalnız bırakmayan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile uzun süre sohbet etti.
     Derslerinden, teknolojiye, spordan, kültürel ve sanatsal etkinliklere kadar birçok konudaki öneri ve problemlerini başkan Fadıloğlu ile paylaşan sporcular çay partisi için evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri başkan Fadıloğluna da ikram ettiler.
     Çay partisi öncesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü yapan yaz spor okulu öğrencileri Sağlık Bakanlığının obeziteye karşı başlattığı savaşa destek olabilmek için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte tüm Gazianteplileri günde en az bin adım atmaya ve spor yapmaya davet ettiler.
     Geleneksel çay partisinde öğrencilere seslenen başkan Fadıloğlu, Sizleri doğayla buluşturmak, daha sağlıklı bir yaşam için güzel bir mesajlar vermek, ayrıca yılın stresini eğlenerek üzerinizden atmış olmanızı görmek bizleri çok sevindirdi. Önümüzdeki yıllarda bu tip etkinlikleri, sizler için yapmaya çalıştığımız kapsamlı spor merkezlerinde gerçekleştireceğiz dedi
    
     -Şehitkamilde Ramazan Etkinlikleri-
    
     Şehitkamil Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlar için birbirinden güzel etkinlikler hazırladı. Ramazan ayı boyunca yirmi farklı noktada kurulacak olan Ramazan eğlenceleri sayesinde vatandaşlar iftardan sonra gönüllerince bir gün geçirecekler.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir noktada Ramazanda şenlik var sloganı ile yola çıkılan Ramazan etkinliklerinde gölge oyunu, animasyon gösterileri, orta oyunu, yarışmalar, eğlenceli gösteriler vatandaşlar için sergilenecek.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada, bir Ramazanı daha idrak etmenin gururu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:
     Belediye olarak her sene olduğu gibi bu sene de Ramazana yönelik yapmış olduğumuz faaliyetlerimiz hazır. Özellikle teravih namazlarında camilerimiz dolup taştığı için camilerimizin temiz olmasına özen gösterdik. Bu bağlamda temizlik ekibindeki arkadaşlarımız camilerimizi Ramazana hazır hale getirdi. Geniş kapsamlı bir çalışma ile camilerimiz temizlendi. Ayrıca bu sene Ramazan faaliyetlerinde yirmi ayrı noktada eğlenceler düzenleyeceğiz.
     Anne babalar teravih namazlarında iken çocukların manevi ortamdan daha fazla yararlanmaları için çeşitli aktiviteler düzenlediklerini açıklayan Fadıloğlu, şöyle devam etti:
     Özellikle yatsı namazlarının çok geç saate denk gelmesinden dolayı aktivitelerimizi çocuklarımıza yönelik yaptık. Etkinliklerimiz 20 Temmuz günü başlayıp Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerimizde devam edecek. Yer olarak uzay çatılı pazar yerlerini, okul bahçelerini ve meydan niteliğinde olan yerleri seçtik. Hizmeti vatandaşın ayağına götürme konusunda ki karalılığımızı Ramazan ayı boyunca da devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın Ramazan ayının manevi bereketini dolu dolu yaşamalarını ve sağlık sıhhat içinde bir Ramazan geçirmelerini diliyorum.
    
     Muhabir: Hasan Özkal/Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER