Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GTBden Emniyet Müdürü Aydına ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Emniyet Müdürü Ömer Aydını makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
     GTBden yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik, kentteki görevine yeni başlayan Ömer Aydına zor bir görev yürüttüklerini belirtti. Terör olayları nedeniyle ülkenin zor zamanlar geçirdiğini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:
     İlimizi hedef alan son terör olayı hala hafızalarımızda taze. Emniyet güçlerimiz huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz mesai harcayarak büyük başarılara imza atıyorlar. Bu nedenle biz Gaziantepin sivil toplumu olarak her zaman olduğu gibi emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Emniyet müdürümüze yeni görevinde başarılar diler ve Gaziantep Ticaret Borsası olarak yaşanan sıkıntıların bir an önce giderilmesi ve ilimizin huzur ve güvenliği için her türlü desteğe hazır olduğumuzu belirtmek isterim.
     Aydın da Gaziantepte çok sıcak ve samimi insanlarla karşılaştığını dile getirerek, Huzur ve barış şehri Gaziantepin güvenliği için artan nüfusuna paralel olarak emniyet birimlerimizin araç ve personel sayısını arttıracağız. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Gaziantep Ticaret Borsasına teşekkür ederiz dedi.
    
     -399 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi
    
     Nurdağında, 399 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.
     Bir istihbaratı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ş.Ş.Y. idaresindeki 27 ST 744 plakalı otomobili, Nurdağı-Kahramanmaraş karayolu küçük sanayi sitesi yakınlarında durdurdu.
     Araçlarda yapılan aramada, poşetlere gizlenmiş 399 adet kaçak olduğu belirtilen cep telefonu ele geçirildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - İzzet Mazı
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER