Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Voleybol Takımı, hazırlık maçında 3-2 galip geldi


GAZİANTEP (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol 2. Lig B Grubunda mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Voleybol takımı, hazırlık maçında Kahramanmaraş Belediye sporu 3-2 yendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tele Dünya Türkiye kupası öncesi oynadığı hazırlık maçın galibiyet elde eden Şahinbey, Kahramanmaraşspor karşısında ilk sette 25-23 skorla yenildi.
     Şahinbey Spor Salonunda oynanan ikinci seti de kaybeden takım, 3. sette Kahramanmaraşsporu 25-17, 4. sette de 25-15 yenerek dengeyi kurdu. Şahinbey, taybrek setini de 15-11 alarak sahadan 3-2 galip ayrıldı.
    
     -Dünya SağlıkYürüyüş Günü
    
     Gaziantepte, 3 Ekim Çarşamba günü, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla yürüyüş yapılacak.
     Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından yürütülmekte olan Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programıyla obezitenin önlenmesi, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivitenin artırılması amaçlanıyor.
     Program kapsamında yapılacak yürüyüş, saat 10:00da Maarif Kavşağında başlayacak ve Kırkayak Parkında sona erecek. Ayrıca, etkinlik kapsamında Kırkayak Parkında çeşitli aktiviteler düzenlenecek.
     Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep Ticaret Odası, Amerikan Hastanesi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), İl Emniyet Müdürlüğü, Engelsiz Gaziantep Platformunun katkıları, resmi ve özel kurum, kuruluşların katılımıyla gerçekleşecek etkinliğe tüm halkın davet edildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER