Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyesi pasta bisküvi kursuna ilgi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) bünyesinde açılan pasta bisküvi kursuna bayanlar ilgi gösteriyor.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen kurs öğretmeni Şeyda Birecikliğil, kursiyerlerin vakitlerini en iyi şekilde değerlendirme fırsatı bulduğunu belirtti.
     Birecikliğil, Şahinbey Belediyesi tarafından kurulan sosyal tesisimizde hizmete açtığımız pasta bisküvi kursu yoğun ilgi görüyor. Hanımlar burada pasta ve kurabiye çeşitlerini öğreniyorlar. Ayrıca dışardan aldığımız siparişleri yaparak para kazanıyorlar. Belediyemizin verdiği bu imkandan dolayı tüm kursiyerlerimiz çok memnun olduklarını belirtiyor. Amacımız hanımlarımızın bir şeyler öğrenmelerini ve bunu öğrenirken para kazanmalarını sağlamaktır dedi.
     Kursiyer Bilge Bahar da Bu tür kurslar yokken evde boş boş oturuyorduk. Canımız sıkılıyordu. Zamanımızı iyi bir şekilde değerlendiremiyorduk. Çocuklarımızı evlendirdik. Evde kimse kalmadıdiye konuştu.
    
     -Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Hokey Takımı şampiyon oldu
    
     Polisgücü Spor Kulübü Hokey takımı Bolunun Mengen ilçesinde düzenlenen, toplam 10 takımın katıldığı 2. Etap Türkiye Süper Lig Salon Hokey Şampiyonasında 8 galibiyet ve 1 yenilgi alarak Türkiye şampiyonu oldu.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis gücü takımı toplamda 47 puan topladı. Şampiyonluk kupasını Bolu Milletvekili Fehmi Küpçüden aldı.
     Polisgücü Spor Kulübü Hokey takımı bu başarısı ile 2013 yılı mayıs ayında Slovakyada yapılacak olan Avrupa Kulüpler Açık Alan Hokey Şampiyonası ve 2014 yılında düzenlenecek Avrupa Salon Hokey Şampiyonasında katılmaya hak kazandı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, takımın şampiyon olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp başkanı ve oyuncuları tebrik etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER