Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer: -"Çözüm süreci bir yol kazasına uğramazsa, ülkemiz adına güzel sonuçlar alacağımızı umut ediyoruz"


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, çözüm süreciyle güzel sonuçlar alınacağını umut ettiklerini belirtti.
     Gaziantep Ticaret Odasından (GTO), yapılan açıklamaya göre, Koçer, başkan Mehmet Aslan ve meclis başkanı Zeki Yağcıyı ziyaret etti.
     Koçer, ziyarette, oda ve borsada yapılacak seçimlerin Gaziantepin geleceğine katkıda bulunmasını temenni etti.
     Kendisinin de uzun yıllar Gaziantep sanayi Odasında başkanlık ve yönetim kademelerinde bulunduğunu anımsatan Koçer, şunları kaydetti:
     "Bu işlerin içerisinden gelen bir kişi olarak seçim sürecinin önemini bilenlerdenim. Bugüne bakanlar her şeyi bir anda oldu zannediyorlar. Ama her şey bir anda olmadı. Seçimlere girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah herkes kendi grubunda hayırlısıyla seçilir ve görevine devam eder. Hedef ortak aklı devam ettirmek olmalı."
     GTOnun çözüm sürecinde sergilediği duruşun ve verilen mesajların sürece katkı sunduğu gibi şehrin milletvekillerini de güçlendirdiğine dikkati çeken Koçer, "Bu süreçte gösterdiğimiz duruş şehre yakıştı. İnşallah çözüm süreci bir yol kazasına uğramazsa, ülkemiz adına güzel sonuçlar alacağımızı umut ediyoruz. Ülkemize huzur, güven ve zenginlik gelecektir" ifadelerini kullandı.
     Aslan da seçimlerin hayırlı sonuçlara vesile olmasını diledi. Şehirde sağlanan ortak akılla kentin çok şey kazandığını vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:
     "Bugüne kadar el ele, kol kola çalıştık. Koçerin oda başkanlığında birbirimiz adına konuşabilecek kadar uyumlu çalıştık. Şehrimizin, ülkemizin menfaatleriyle ilgili konularda asla ayrı düşüncelerde olmadık. İnşallah bundan sonra da seçimlerimiz hayırlı bir şekilde neticelenir, uyum ve ortak akıl devam eder."
     Çözüm sürecine de değinen Aslan, konunun Türkiyenin geleceği için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "Türkiye ya daha fazla büyüyecek ya da ağrılarıyla uğraşmaya devam edecek. Temennimiz, çözüm sürecinin başarıyla sonuçlanması. Biz de kurum olarak sonuna kadar bu sürece elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
    
     -"Belediye Penceresinden Gaziantep" paneli-
    
     Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Gaziantepin yeniden küllerinden doğduğunu söyledi.
     Coşkun, Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeugma Sergi ve Konferans Merkezinde düzenlenen panelde, geçmiş yıllarda belediyenin kültür, sanat ve turizm anlamında birçok yenilik yaptığını belirtti.
     Kentin bu konuma gelmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Coşkun, "Gaziantep yeniden küllerinden doğmuştur. Evliya Çelebi, Gaziantep için Dünyanın göz bebeği şehir demiştir. Artık bir Güneydoğuda Paris değil, bir dünya kenti Gaziantepten bahsediyoruz" diye konuştu.
     Kent hakkında sunumlar yapılan panele, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak, Ali Şahin, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı ve Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin katıldı.
    
     -Arabanda kaçak sigara ele geçirildi-
    
     Arabanda 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, ihbar üzerine kent merkezinde seyir halindeki R.Ş. yönetimindeki 27 EP 242 plakalı otomobili durdurdu. Yapılan aramada 600 paket gümrük kaçağı sigara ele elde edildi.
     Sürücü R.Ş. ile M.K. gözaltına alındı.
    
     Muhabir: Selen Tonkuş - Zerin Özdilek - Mahmut Bazlama - Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER