Beşiktaş - MP Antalyaspor maçında bir gol - Maç Sonucu

Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, MP Antalyaspor ile karşılaşılaştı. Beşiktaş 1-0 MP Antalyaspor

Beşiktaş - MP Antalyaspor maçında bir gol - Maç Sonucu

Süper Lig'de kötü günler geçiren Kartal aradığı şifayı Medical Park Antalyaspor karşısında buldu. İnönü'de ligin ikinci yarısında ikinci kez kazanan Kara Kartal'ı Olcay Şahan uçurdu, Aybaba'nın öğrencileri 3. sıradaki yerini korudu.

Süper Lig'de Beşiktaş 29. haftanın kapanış maçında Beşikaş, Medical Park Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'de son dönemde peşpeşe puan kayıpları yaşayan Kara Kartal’da karşılaşma öncesi tek hedef galibiyetti. Siyah beyazlılar zorlu maç öncesi kadroda önemli eksikler bulunuyordu. Samet Aybaba'nın vazgeçilmez isimlerinden olan İbrahim Toraman, Sivok, Almeida ve Niang forma giymedi. 

Karşılaşmanın ilk yarısındaki Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların kopyası gibi kısır geçti ve gol sesi çıkmadı. Özellikle hücum hattındaki eksik isimlerini çok arayaKartal pozisyon bulmakta zorlandı. Ligin golcü ekiplerinden Antalyaspor ise 7. dakikada gole çok yaklaştı ancak önce Tita ardından Diarra McGregor'u geçemedi.

İkinci yarının ilk bölümünde yine takımlar tempo yapmakta zorlanırken, 56. dakikada Veli'nin yerine giren Oğuzhan oyunu hareketlendirdi. 1 dakika sonra Oğuzhan'dan aldığı pasla ceza sahasına giren Olcay, yerden bir vuruşla topu sağ köşeye gönderdi: 1-0 Genç oyuncu adeta Kartal'ın üzerindeki ölü toprağı çekip aldı. 64. dakikada Mustafa Pektemek, 72. dakikada ise Oğuzhan farkı ikiye çıkarma şansını harcadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş son 5 haftada 2. kez kazandı. Böylece Kara Kartal 49 puana yükseldi ve 3. sıradakini yerini korudu. Beşiktaş'a karşı yine şansı tutmayan Antalyaspor ise 40 puanda kaldı.


BEŞİKTAŞ 1-0 MP ANTALYA

STAT: İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Ersan, Escude, Gökhan, Veli, Necip, Holosko, Fernandes, Olcay, Mustafa Pektemek
YEDEKLER: Cenk, Oğuzhan, Dentinho, Emre, Sinan, Ömer, Mehmet Akgün
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

MP ANTALYASPOR: Ndjock, Koray, Emre , Deniz, Ergün, İbrahim, Murat, Tita, Isaac, Aissati, Diarra
YEDEKLER: Polat, Musa Nizam, Emrah, Zeki, Janda, Mehmet Sedef, Ömer
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek


<< Önceki Haber Beşiktaş - MP Antalyaspor maçında bir gol - Maç Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER