Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -"4ncü Çocuk Festivali" devam ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "4ncü Çocuk Festivali" kapsamında çocuklara yönelik faaliyetler devam ediyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Onat Kutlar Salonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu ve Çocuk Rtim Grubunun gerçekleştirdiği konserde önce 4-8 yaş grubu sahne aldı. Konserde 8-12 yaş grubu çocuklar şarkılarını okudu. Erol Güngörün yazdığı 23 Nisan ve çocuk şarkılarını seslendiren gurupların koro şefliğini Melih Patoğlu yaptı.
     Ritim grubunda ise çocuklar 23 Nisan için hazırlanan özel performansı sergilediler. Çocukların söylediği şarkı ve türkülere aileleri de destek verdi. Konseri Rusyadan bir grup öğrenci de izledi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, konserin ardından koro şefine ve görevlilerine çiçek verdi.
    
     -Şahinbey Belediyesi U14 futbol takımı şampiyon oldu
    
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-14 futbol takımı, ligde şampiyon oldu.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye U-14 futbol takımı, Gazikent Stadında Oğuzspor ile karşılaştı. Mehmet Orhan, Ali Ateş, Furkan Turan ve Hüseyin Kocaakçanın golleriyle rakibini 4-0 yenerek lig şampiyonu olan Şahinbey Belediye U-14 futbol takımı, Türkiye şampiyonasında Gaziantepi temsil etmeye hak kazandı.
     Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle futbolcular, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcuların aileleri sahayı bayram yerine çevirerek, şampiyonluk sevincini yaşadı.
     Futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, şunları kaydetti:
     "Futbol sahada oynanır ve kazanılır. Bugün sahaya yüreğini koyan genç kardeşlerimiz sırtındaki formanın bilinciyle mücadele ederek çok önemli bir başarıya imza atarak kendi tarihlerini yazdılar. Futbolda Şahinbey Belediye Gençlik ve Sporun başarıya çok alışkın olduğunu biliyoruz ve bu alışkanlığı sürekli devam ettirmek için çalışıyoruz."
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER