Gaziantep Emniyetinden Tek Yürek projesi

Gaziantep Emniyetinden Tek Yürek projesi -Proje çerçevesinde rütbeli personel, gece ekipleriyle 2 saat çalıştı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürlüğündeki rütbeli personeller, Tek Yürek projesi kapsamında gece ekipleriyle 2 saat çalışarak onlara destek oldu.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje Personel Şube Müdürlüğü öncülüğünde asayiş, polis merkezi ve trafik hizmetlerinde görev yapan personelin görevi sırasında karşılaştığı zorlukların yerinde tespit edilmesi, görevli personelle direk iletişime geçmek ve personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla hazırlandı.
     Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli emniyet amiri ve üst rütbelerdeki personel proje çerçevesinde 2 saat, Asayiş Yıldırım, Trafik ve Polis Merkezi Amirliği ekiplerinde görev yapan personelle gece farklı saatlerde görev yaptı.
     Emniyet Müdürü Ömer Aydın başta olmak üzere Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli emniyet amiri ve üst rütbelerdeki personel, görev esnasında ekiplerin yanında yer alarak onların karşılaştıkları zorlukları yerinde görüp, çözüme yönelik önlemler için gerekli çalışmaları başlattı.
     Uygulama personele moral ve motivasyon sağladı.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantep Emniyetinden Tek Yürek projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER