Gaziantep Genç Girişimciler Genel Kurulu

Gaziantep Genç Girişimciler Genel Kurulu -GTO Başkanı Aslan: -"Önümüze vizyon koyarken sadece şehrimizi değil, bölgeyi ve ülkenin genel menfaatlerini hedef alarak hareket ediyoruz"


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Genel Kurulu yapıldı.
     Gaziantep Ticaret Odasından (GTO) yapılan açıklamaya göre, yılda iki kez toplanması öngörülen Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslanın katılımıyla gerçekleştirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Aslan, gençlerin yürüttüğü bütün çalışmalara destek verdiklerini belirtti. Kurulun oluşturulmasında yatan temel nedenin gençliğin dinamizmini toplum hizmetine kanalize edilmesi olduğunu aktaran Aslan, "Bu bağlamda yürüteceğiniz çalışmalarınızda sizinle birlikte olmaya ve desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
     Şehrin, sanayi ve ticarette iyi noktada olduğunu hatırlatan Aslan, kentin elde ettiği başarıları anlattı. Gaziantepin ekonomik, siyasi ve sosyal anlamda bölgesine liderlik yapan bir il olduğunu savunan Aslan, şunları kaydetti:
     "Gaziantepteki ekonomik gelişmeler, bölgenin ekonomik gelişimiyle çok yakından ilgili ve birbirine paraleldir. Önümüze vizyon koyarken sadece şehrimizi değil, bölgeyi ve ülkenin genel menfaatlerini hedef alarak hareket ediyoruz. Yeni nesilleri olarak sizler kenti bugün ulaştığı noktanın çok daha ilerisine taşıyacak kişilersiniz. Bunu Gaziantepteki ortak akıl anlayışına sahip çıkarak başarabilirsiniz."
     TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cengiz Konukoğlu ise katılımcılara yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
     Konuşmaların ardından genel kurul üyeleri görüş ve önerilerini paylaştı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantep Genç Girişimciler Genel Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER