Gaziantep H Tipi Cezaevinde yangın iddiası

Gaziantep H Tipi Cezaevinde yangın iddiası -Cezaevindeki bir tutuklunun yatağını koğuşun bahçesinde yaktığı, küçük çaplı yangının söndürüldüğü bildirildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte cezaevindeki bir tutuklunun yatağını koğuşun bahçesinde yaktığı, arkadaşlarının müdahalesiyle küçük çaplı yangının söndürüldüğü bildirildi.
     Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, AA muhabirinin konuya ilişkin sorusu üzerine, cezaevinde ciddi bir sorunun olmadığını söyledi.
     Adli hükümlülerin bulunduğu koğuşta, bir kişinin Şanlıurfadaki olaydan etkilenerek, yatağını yaktığını dile getiren Peker, şunları kaydetti:
     Herhangi bir şey yok. Bahçede kendi yatağını yakmış, katılan yok, eden yok. Adam Urfadaki olaydan heyecanlandığı için veya Urfadan etkilendiği için kendi yatağını koğuşun bahçesine götürmüş, yakmış.
     Küçük çaplı yangının yatağı ateşe veren kişinin arkadaşları tarafından hemen söndürüldüğünü belirten Peker, şu an için herhangi bir sıkıntının olmadığını vurguladı.
     Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve asayişten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çavuş da cezaevinde yetkililerle görüştü.
     Öte yandan, olayı duyan bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının da cezaevi önüne gelerek yetkililerden bilgi almaya çalıştıkları gözlendi.
    
     Muhabir: Ekip / Hasan Özkal
     Yayıncı: İsmail Fidan / Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gaziantep H Tipi Cezaevinde yangın iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER