Gaziantep kısa kısa

Gaziantep kısa kısa -Oğuzelinde yeni imar alanları açılıyor


GAZİANTEP (A.A) - Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Şahinbey, Mimar Sinan ve Kilis yolunda yeni imar alanları açtıklarını bildirdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Öztekin, yaklaşık 400 hektarlık alanda başlatılan çalışmalı yerinde inceledi. Yatırımcı kuruluşları imar yapılan alana davet eden Öztekin, ilçenin her yönüyle geliştiğini ve büyüdüğünü belirtti.
     Yol açma ve genişletme çalışmalarının da devam ettiğini aktaran Öztekin,Çoğu yollarımız 5 metre ve daha küçük. Ambulans ve itfaiye araçlarının girmesi mümkün olmuyor. Bu yollarımızı ideal genişliği olan 30 metreye çıkartıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -Kaymakam Beyazyıldızdan, Dekan Altıntaşa ziyaret
    
     İslahiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hakan Altıntaşı makamında ziyaret etti.
     Altıntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, fakülteyi bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacağını söyledi. Altıntaş, fakülte kapsamında yeni bölümler açmayı düşündüklerini kaydetti.
     Kaymakam Beyazyıldız da Altıntaşa, görevinin hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek - Zekeriye Şimşek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantep kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER