Gaziantepsporda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor

Gaziantepsporda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor hazırlıkları -Gaziantepsporun forveti Muhammet Demir: -Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepsporun forveti Muhammet Demir, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını güzel bir ortamda sürdürdüklerini belirterek, milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasının hazırlıklarını Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde Celal Doğan Tesislerinde sürdürüyor.
     Gaziantepsporlu Muhammet Demir, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akhisar maçının kendileri için çok önemli olduğunu, çalışmalarını bu düşünceyle yaptıklarını ifade etti. Deplasmanda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydeden Demir, Akhisar maçı hazırlıklarını güzel bir ortamda sürdürüyoruz. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz dedi.
     Ligin ikinci haftasında Fenerbahçe karşısında şanssız bir sakatlık geçirdiğini hatırlatan genç forvet Oyuncusu, O zamandan beri doğru dürüst oynayamıyorum, oyuna sonradan giriyorum, tam iyileşmediğim için hocam beni zorlamak istemiyor. Bu haftadan itibaren başlayacağım. Eğer hocam şans verirse Akhisar maçından itibaren taraftarlarımız geçen sezon ki Muhammeti izleyecekler diye konuştu.
     Sahalarındaki zeminin sıkıntısına dikkati çeken Demir, Antalyaspor maçında takım olarak iyi oynayamadıklarını, ancak sahadaki sıkıntılar nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.
     Demir, Yetkililere seslenmek istiyorum; sahamız çok kötü, istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Biz takım olarak çok yetenekliyiz, bunu sahamıza yansıtamıyoruz. Kendi taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepsporda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER