Gaziantepspor

Gaziantepspor-Beşiktaş maçının ardından -Gaziantepspor Teknik Direktörü Karaman: -İlk yarı teslim olduğumuz Beşiktaşı ikinci yarı iyi bir futbolla mağlup ettik -Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba: -İlk yarı takım olarak iyi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşmanın ilk yarısında teslim oldukları Beşiktaşı, ikinci yarı iyi bir futbolla mağlup etmeyi başardıklarını söyledi.
     Karaman, 3-2 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, son dakikada da olsa galip gelmenin güzel olduğunu belirtti.
     Karşılaşmanın ilk yarısında yedikleri golün futbol açısından örnek olduğunu belirten Karaman, şöyle devam etti:
     Futbolumuzu değerlendirdiğimiz zaman korner çizgisinden bir orta geliyor, ceza sahası içinde çok rahat vurduruyoruz. Basit gol yemenin en güzel örneklerinden biri. İlk yarı Beşiktaş bize göre daha organizeydi. Ama ikinci yarı bu durum değişti.
     Müthiş baskılı oyun sonucu beraberliği yakaladık. Çok gol kaçırdık, gol atmamız gerekirken sahanın belki de en vasat oyuncusu olan Almeidanın golüyle geriye düştük. Bu kadar koş koş geriye düş, sonra da oyunu bırak, böyle bir şey yok. 2-2yi yakaladık, ardından da Orhanın da alkışlanacak golüyle öne geçtik. İkinci yarı iyi oynayan taraf olduğumuz kanaatindeyim.
     Gaziantepsporlu Cenk Tosun ise ikinci yarıda oyuna iyi motive olduklarını belirterek, Devre arasında hocamız takımı çok iyi motive etti. İkinci yarıya iyi başladık. Golü bulduktan sonra iyi futbolumuzu devam ettirdik. İki kez geriye düştükten sonra bu noktaya geliyorsak, bu ligde herkesi yenebileceğimize inanıyorum diye konuştu.
     Ismael Sosa ise lige kötü başladıklarını hatırlatarak, Kötü başlangıçtan sonra bu maçı böyle kazanmamız çok iyi oldu. İleride oynayacağımız maçlar için moral oldu dedi.
    
     -Beşiktaş cephesi-
    
     Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ise karşılaşmanın ilk yarısında takım olarak iyi oynadıklarını ancak maçı kopartamadıklarını belirtti.
     Oyuna mükemmel başladıklarını söyleyen Aybaba, şunları kaydetti:
     İlk yarı mükemmel oynadık. Oyunu kopartmamız gerekiyordu ama oyun bu, olmadı. Kanatları kapatamadık, rakibe çok boş alan kaldı. Orta alan oyuncularımız savunmanın içine kaçtı. Kenarları iyi kapatamayınca gol yedik. 2-1 öne geçtikten sonra bu kadar basit penaltı ile oyun 2-2ye kalmamalıydı. Üçüncü gol şans işiydi. Bazı büyük oyunculara şans veriyoruz. Onların biraz daha ciddi ve özverili olması lazım. Takımdan memnunum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Sivasspor maçına bakacağız.
     Beşiktaşlı Hugo Almeida ise zirve yolunda 3 puan parolasıyla çıktıkları maçta istedikleri puanı alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Almeida, ilk yarıda öne geçmelerine rağmen bu avantajı iyi kullanamadıklarını dile getirdi.
     Manuel Fernandes de ilk yarıda tamamen üstün olan tarafın kendileri olduğunu ancak rakiplerinin erken golüyle motivasyonlarının bozulduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik / Musa Samur
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER