Gaziantepspor

Gaziantepspor-Gençlerbirliği maçına doğru -Gaziantep ve Şanlıurfa taraftar dernekleri, Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızılı ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor ve Şanlıurfasporun taraftar dernekleri, Kamil Ocak Stadyumunun bakıma alınması nedeniyle Şanlıurfada oynanacak Gaziantepspor-Gençlerbirliği maçı öncesinde Kulüp Başkanı İbrahim Kızılı ziyaret etti.
     Gaziantepspor Taraftarlar Derneğinden yapılan açıklamaya göre, İbrahim Kızıl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gaziantep ve Şanlıurfalıları Gaziantepspor-Gençlerbirliği maçına beklediğini belirtti.
     Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu da Şanlıurfasporun taraftar dernekleriyle birlikte ortak hareket etmek için kolları sıvadıklarını anlattı. Karakuzulu, Şanlıurfalı hemşehrilerimizin gerekli misafirperverliği göstereceklerinden şüphemiz yok. Şanlıurfaya maça gider gibi değil, karnavala, düğüne gider gibi gideceğiz. Gaziantepliler ve Şanlıurfalılar el ele verip, Gaziantepsporu destekleyeceğiz. Herkesi 11 Kasım Pazar GAP Arena Stadına bekliyoruz dedi.
     Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay da Gaziantepsporun Kamil Ocak Stadının bakımı nedeniyle maçlarını Şanlıurfada oynamak istemesinin kendilerini mutlu ettiğini, Gaziantepsporun kardeş takımları olduğunu ifade etti. Tuğbay, Gaziantepspor bizim kardeş takımımızdır. Bu yüzden pazar günü Gaziantepli kardeşlerimizi Şanlıurfaya bekliyoruz. Şanlıurfa-Gaziantep ayrımı yapmadan hep birlikte omuz omuza verip, Gençlerbirliği karşısında Gaziantepsporun kazanması için elimizden gelen yapacağız görüşünü dile getirdi.
     63 Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ise Gaziantepsporun maçlarını Şanlıurfada oynamasının kendilerini onurlandırdığını belirterek, Bize en yakın şehir Gazianteptir. Bölgemizin gururu, Spor Toto Süper Lig temsilcisi Gaziantepsporu, Şanlıurfada ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerbirliği karşılaşmasında Gaziantepsporun gerekli taraftar desteğinin sağlanması için elimizi taşın altına koyacağız dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER