Gaziantepsporlu futbolcular lige iyi başlamak istiyor

Gaziantepsporlu futbolcular lige iyi başlamak istiyor -Savunma oyuncusu Şenol Can: -Geçen sene lige kötü bir başlangıç yapmıştık. Bu sene iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Geçen yıl ligin ilk haftalarında alınan kötü sonuçlarla başta zor günler geçiren Gaziantepsporlu futbolcular, bu yıl lige iyi başlamak istiyor.
     İki hafta süren Avusturya kampını tamamlayan kırmızı-siyahlılar, sezon hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde sürdürüyor.
     Gaziantepsporun savunma oyuncusu Şenol Can, Avusturya kampının verimli geçtiğini belirterek, çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade etti.
     Kamp süresince 4 hazırlık maçı yaptıklarını aktaran Can, yeni transferlerin de takıma uyum sağladığını kaydetti.
     Ligin ilk haftasında karşılaşacakları Sivasspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Can, şöyle devam etti:
     Çok önemli bir maça çıkacağız, geçen sene lige kötü bir başlangıç yapmıştık. Bu sene iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi bir hocamız, iyi bir kadromuz ve iyi bir yönetimimiz var. İnşallah yeni arkadaşlar da gelir. Onlarla birlikte sezona iyi bir başlangıç yaparız. Geçen seneden çoğu arkadaşımız duruyor. Aramıza 3 kişi katıldı. Bu arkadaşlarımız da karakterli oyuncular. Takımda iyi bir arkadaşlık var.
     Şenol Can, geçen seneki performansının üstüne koyarak, bu sene daha iyi bir Şenol Can izlettireceğini dile getirdi.
     Can, Sakatsız bir kamp dönemi geçirdim. 10 günlük süreyi de iyi bir şekilde değerlendirip, lige çok iyi başlamak istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Gaziantepsporun yeni transferlerinden Serdar Özbayraktar da Avusturya kampının çok iyi geçtiğini ve bu süre içinde takımda kaynaşmanın olduğunu ifade etti.
     Kamp boyunca yaptıkları hazırlık maçlarından iyi sonuçlar aldıklarını söyleyen Özbayraktar, İnşallah bu süreci aynı şekilde lige yansıtıp, lige başarılı bir şekilde başlarız. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda iki sezon oynadım, bu şehre yabancı değilim. Başarılı bir sezon geçirmiştik, Eskişehirspora transfer oldum daha sonra yine Gaziantepe döndüm. Gaziantep toprakları bana uğurlu geliyor. İnşallah çok güzel bir sezon geçiririz. Gaziantepspora faydalı olmak istiyorum diye konuştu.
     Gaziantepsporda 5. sezonunu geçiren Brezilyalı Ivan De Souza dee hazırlık kampının çok güzel geçtiğini anlattı.
     Souza, Futbolcuların sevmediği bir zaman diliminde kamp yaptık. Ama bu zorlukları yaşamamız gerekiyor ki sezon içinde rahat edelim. O açından çok iyi bir kamptı. Lige iyi başlayacağımızı düşünüyorum. Kampın faydalı olduğunu düşünüyorum dedi.
     Eğer bu sene sakatlanmazsam çok iyi bir sene geçireceğimi düşünüyorum. Burada 5. senem, Gaziantepspora faydalı olmak için duruyorum diyen Brezilyalı futbolcu, bu sezon da Gaziantepspora katkı sunmak için elinden geleni yapacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepsporlu futbolcular lige iyi başlamak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER