Gaziler Haftası

Gaziler Haftası -AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Ege: -Türk insanı gazi ya da şehit olan atasını en derin duygularla anmaktadır


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Türk insanının gazi ya da şehit olan atasını en derin duygularla andığını bildirildi.
     Ege, Gaziler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, eşsiz destan ve zaferlerle dolu Türk tarihine adlarını yazdıran gazilerin, Türk milletinin tarih boyunca ödün vermediği bağımsızlık ve özgürlük tutkusunun en değerli simgeleri olduğunu ifade etti.
     Ülkenin güvenliği, huzuru, birlik ve beraberliği ideali temelinde, yaşamını savaş alanlarında ya da ülke savunması için vatanın her köşesinde hiç çekinmeden feda ederek kahramanlaşan gazileri minnetle andıklarını dile getiren Ege, şunları kaydetti:
     Başta Atatürk ve arkadaşları olmak üzere, tüm kahramanlarımıza ve gazilerimize sonsuz şükran ve gönül borcu duyuyoruz. Bulunduğumuz coğrafya tarihin en kanlı savaşlarına, en karmaşık siyasi oyunlarına sahne olmuştur. Bu olumsuzluklar etrafımızda sürüp gidiyor. Böyle olmasına rağmen milletimiz ülkesini bir istikrar ve güven ortamı haline getirmeyi başarmıştır. Gazi ya da şehit olmaya hazır milyonlarca ferdiyle, bu huzur, bu sükun sürecektir. Kahramanlığı ve hürriyet tutkusunun yanında, milletimizin bir üstün özelliği de sahip olduğu vefa duygusudur. Bize Türkiye Cumhuriyetini emanet eden gazi ve şehitlerimize gösterdiğimiz hürmet bundandır. Türk insanı gazi ya da şehit olan atasını en derin duygularla anmaktadır. Sohbetinde, işinde, ibadetinde, bulduğu her fırsatı bu uğurda değerlendirmektedir.
    
     Muhabir : Gelibolu / Mehmet Bayer
     Yayıncı : Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER