Gebizli Mahallesine Türkiyenin en büyük kültür

Gebizli Mahallesine Türkiyenin en büyük kültür merkezi yapılacak


ANTALYA (A.A) - Gebizli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Mahalle sınırları içinde Türkiyenin en büyük kültür merkezini yapacağız dedi.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Mahalle sohbetleri kapsamında Gebizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Belediye meclis üyeleri Tevhide Öztürk, Yılmaz Altın, Ali Erin de yar aldığı toplantıda konuşan Başkan Evcilmen, Zeytinköyün 3 mahallesinden biri olan Gebizli Mahallesine 2009 seçimlerinden bu yana 12 kilometre stabilize yol açtıklarını söyledi.
     Evcilmen, mahallede 10 kilometre asfalt ve 6 kilometre kaldırım yaptıklarını belirterek, Mahalle sınırları içinde Türkiyenin en büyük kültür merkezini yapacağız. Bölgenin pazar ihtiyacını karşılamak için yakın zamanda çok fonksiyonlu kapalı pazarın temelini atacağız. Kültür merkezi ve kapalı pazar, bölge esnafı ve vatandaşlara istihdam sağlayacak. Bölgenin gelişmesi için bütün olanaklarımızı seferber ettik dedi.
     Gebizli Mahalle muhtarı Kenan Akbaba ise Başkan Evcilmene hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Toplantının sonunda Başkan Evcilmen, mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gebizli Mahallesine Türkiyenin en büyük kültür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER