Gediz Spor Salonları açılışı yapıldı

Gediz Spor Salonları açılışı yapıldı


MANİSA (A.A) - Manisa 19 Mayıs Stadyumu Gediz Kale Arkası Tribünü alt kısmında 6 ayrı branşa hizmet verecek spor salonları düzenlenen törenle hizmete açıldı.
     Gediz Spor Salonlarının açılışı, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve AK Parti Manisa milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.
     Vali Daşöz, törende yaptığı konuşmada, sporun sağlık, sevgi ve barış demek olduğunu ifade etti.
     Manisanın büyükşehir olma arefesinde olduğuna, sanayide, tarımda, enerji sektöründe Türkiyenin lokomotif illeri arasında yer aldığına işaret eden Daşöz, şunları söyledi:
     Manisa, aynı zamanda sportif, kültürel sanatsal faaliyetlerde büyük önem taşıyor. Eğer biz kalkınmamızı sadece sanayi, tarım ya da fiziki kalkınma ile düşünürsek eksik bir kalkınma şekli olacaktır. İnsanlarımızın gelir ve eğitim düzeyi arttıkça, öncelikle biyolojik ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra sanat, kültür, eğitim ve spor gibi alanların önemi daha iyi anlaşılıyor. Olumsuzlukların ortaya çıkmaması için en önemli ihtiyacın tür tesisler olduğu açıkça ortadadır.
     Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Uçak da tesisler hakkında bilgi verdi.
     Manisa 19 Mayıs Stadyumunda atıl vaziyetteki tribün alt kısmının, il özel idaresi destekleriyle 395 bin lira yatırımla tekvando, karete, havalı atış, masa tenisi, satranç, dans sporlarına hizmet verecek salon olarak düzenlendiğini belirten Uçak, Manisada 45 bin 179 lisanslı sporcu bulunduğunu sözlerine ekledi.
     Törende, açılış öncesi başarılı sporcu ve antrenörler ile salon yapımında katkısı olan kişi ve kurumlara plaket verildi.
     Vali Daşöz ve AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, açılış sonrası salonda masa tenisi oynadı. Salonları gezen protokol, havalı atış salonunda da atış yaptı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Gediz Spor Salonları açılışı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER