Gemlik Lisesinin temeli atıldı

Gemlik Lisesinin temeli atıldı


BURSA (A.A) - Gemlik Belediyesinin girişimleri sonucu GEMPORT A.Ş tarafından yapımı üstlenilen yeni Gemlik Lisesinin temeli atıldı.
     Gemlik Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, güçlendirme ve tadilat kararı alınmasına rağmen Gemlik Belediyesinin Bursa Valiliği nezdinde yaptığı girişimler üzerine tadilat ve güçlendirme yerine yeniden yapılması kararlaştırılan lisenin temeline ilk kazma vuruldu.
     Mevcut okulda eğitim ve öğretime devam edilirken, eski spor salonunun olduğu yere yapılacak olan 24 derslikli 4 katlı okul tamamlandığında, eski bina yıkılıp, bahçe olarak değerlendirilecek.
     Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz de Bursa Valiliği ve GEMPORT A.Ş yöneticilerine teşekkür ederek, Gemlike modern bir lise kazandırılacağını vurguladı.
     Gemlikin hayırsever iş adamları konusunda şanslı olduğunu ifade eden Yılmaz, iş adamı Ali Kütük, BORUSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kocabıyık ve RODA Limancılıkın da ilçeye okullar kazandırdığını, yapılan protokollerle kısa sürede ilçeye 4 okul ve bir modern cami yapılacağını belirtti.
     Gemlik Lisesinin 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.
    
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlik Lisesinin temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER