Genç girişimciler kurulu üyeleri bilgilendirildi

Genç girişimciler kurulu üyeleri bilgilendirildi


SİİRT (A.A) - Dicle Kalkınma Ajansı ve Türkiye İş Kurumu yetkilileri tarafından Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri verilen destekler konusunda bilgilendirildi.
     Bir restoranda düzenlenen toplantıda, Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Mergen, ajans uzmanlarından Yusuf Kaplan ile Türkiye İş Kurumu Müdürü Ömer Aslan ve müdür yardımcısı İsa Güneş tarafından Genç Girişimciler Kurulu üyelerine kurumlarının çalışmaları ve verilen destekler konusunda bilgiler verildi.
     Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, toplantının ardından yaptığı konuşmada, Genç Girişimciler Kurulunun yeni oluşturulduğunu ve yeni kurulun daha aktif çalışmalar yapacağını söyledi.
     Kurul üyelerinin ilin ekonomik hayatının canlanması için lokomotif görevini yapacaklarını belirten Kuzu, Ancak bunun için öncelikli olarak kurul üyelerimizin bilgilendirilmesi gerekiyor. İlk olarak Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Yatırım Destek Ofisi ile Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü tarafından kendi çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve kurul üyelerimizin soruları cevaplandırıldı. Her iki kurumumuzun yönetici ve görevlilerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile iş adamlarımızı ve yatırımcılarımızı Dicle Kalkınma Ajansının verdiği hibe desteğinden yararlanmaya davet ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş/Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Genç girişimciler kurulu üyeleri bilgilendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER