Genç MÜSİAD Düzcede kampa girdi

Genç MÜSİAD Düzcede kampa girdi -Genç MÜSİAD Genel Başkanı Akbal: Genç MÜSİAD olarak, ticaret hayatında gençlerin ön plana çıkarılması, istihdam konuları ve Türkiye genelinde gençlerle ilgili neler yapılabiliri sorgulayacağız


DÜZCE (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu Düzcede 2 günlük kampa girdi.
     Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 2013 yılının planlamasını yapmak için Düzceye geldiklerini belirtti.
     Kamp süresince 2013 yılı içerisinde Genç MÜSİAD olarak yapacak çalışmaların planlaması ortaya çıkacağını belirterek, Genç MÜSİAD olarak, ticaret hayatında gençlerin ön plana çıkarılması, istihdam konuları ve Türkiye genelinde gençlerle ilgili neler yapılabiliri sorgulayacağız dedi.
     Üç hafta önce gerçekleştirilen 10ncu istişare toplantısıyla birlikte başkan olduğunu dile getiren Akbal, Çiçeği burnunda başkan olarak gerçekleştireceğimiz Düzce kampının olumlu sonuçlara vesile olacağını düşünüyorum diye konuştu.
     Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Serkan Verep ise Genel Başkanlarını ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, Genç MÜSİAD, kamp sonunda alınacak kararlar çerçevesinde, dün olduğu gibi bugün ve yarında ülkemize katma değer kazandırmaya, gençlerin önünü açarak ivme kazandırmaya devam edecek şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Genç MÜSİAD Düzcede kampa girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER