Gençlik Akademisinin 3. toplantısı yapıldı

Gençlik Akademisinin 3. toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ANDEM işbirliğiyle düzenlenen Gençlik Akademisinin 3. toplantısında iş hayatına atılmak isteyen gençlere uzman kişiler tarafından eğitim verildi.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (ANDEM) işbirliğiyle kurulan Gençlik Akademisinin 3. toplantısı, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi. İş dünyasına yeni atılmış ya da atılmak üzere olan gençleri kapsayan eğitimlerde NLP ile kişisel farkındalık, işletmelerde insan kaynakları yönetimi, yaratıcı düşünce ve inovasyon ile takım oyunu konularında eğitim verildi.
     ANDEM eğitmenlerinden Murat Koçyiğit, gençlere hedeflerini genelden özele doğru yaymalarını önerdi. Gençlerin neye sahip olunduğunu ve ne istendiğini belirlemesinin önemine işaret eden Koçyiğit, Hedefleri uzun vadeli ve kısa vadeli tutabilirsiniz. Hedefinizi belirleyiniz. Ne istediğinizi bilmediğiniz zaman çevrenizde kendi hedeflerine ulaşmak için sizi bir çalışmaya sokmaktan çok memnun olacak birçok insan olacaktır. Sizin bir hedefiniz olursa, hiç kimse sizden nemalanmak gibi bir niyetin içine giremez. dedi.
     Gün boyu süren eğitimlerde gençlere konularında uzman kişiler tarafından eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından Gençlik Akademisinin katılımcılarına belgeleri verildi. Gençlerin bu eğitimlerle kişisel gelişimlerine ve iş arama becerilerine katkı sağlanması, iş ve sosyal hayatta kendilerini daha iyi kabul ettirebilecekleri donanıma sahip olmaları hedefleniyor.
     (MUH-GÜÇ)
<< Önceki Haber Gençlik Akademisinin 3. toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER