Gençlik Haftası etkinlikleri

Gençlik Haftası etkinlikleri -Türk ve yabancı öğrenciler Muğla Vali Vekili Gürhanı ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Muğlaya gelen Türk ve yabancı öğrenciler Muğla Vali Vekili Salih Gürhanı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette yaptığı konuşmada öğrencileri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürhan, Türkiyenin, kendisini iyi yetiştiren gençler sayesinde daha iyi yerlere geleceğini söyledi.
     Bir ülkenin geleceğini o ülkede yaşayan gençlerin donanımın belirleyeceğini anlatan Gürhan, dinamik ve enerjik gençlerin her konuda başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.
     Vali Yardımcısı Mestan Yayman ise gençlerin çok çalışarak kendilerini bilgi ile donatmaları ve bu bilgiyi doğru şekilde kullanmaları sonucunda başarılı çalışmaların ortaya çıkacağını dile getirdi.
     Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin gerçekleştirdiği uluslararası projeler kapsamında İspanya, Romanya, Portekiz, Sırbistan, Arnavutluk, İtalya, Yunanistan, Azerbaycan, Ukrayna, Fransa, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Almanya, Litvanya gibi ülkelerden öğrenciler Muğlaya geldi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Gençlik Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER