Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven: Kulüp yöneticileri, TFFnin BAL statüsüne uygun hareket etmeli


BİTLİS (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, kulüp yöneticilerinin, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) statüsüne uygun hareket etmesi gerektiğini söyledi.
     Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, yöneticilerin, 2012-2013 sezonu BAL statüsünün 7., 8. ve 10. maddelerinde, tevdi edilen görevleri bilmesi gerektiğini belirtti.
     Kulüp yöneticilerinin belirtilen maddelere uyması ve kamuoyunda yanlış anlamlara vesile olabilecek açıklamalardan kaçınması gerektiğini ifade eden Güven, şöyle konuştu:
     Müdürlük olarak ilçede sporun her zaman bir adım daha ileri gitmesi için tüm ekibimiz ve mevcut tesislerimizle Tatvanda yaşayan gençlerimizin hizmetinde ve emrindeyiz. Kanunların ön gördüğü çerçevede, iş ve işlemlerimizi yapıyoruz. Tatvan Şehir Stadyumunun çevre düzeni ve diğer eksikliklerinin giderilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Tüm spor dallarının Bitlis ve ilçelerinde daha da gelişmesi konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Tatvanda oynanan BAL maçları, ücretsiz izleniyor. Bunu sporsever, taraftar ve vatandaşların bilmesini istiyoruz.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER