Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsunda

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsunda -Bakan Kılıç, çeşitli açılışlara katıldıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda kalan öğrencilerle bir araya geldi


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunda çeşitli açılışlara katıldıktan sonra Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda kalan öğrencilerle bir araya geldi.
     İl merkezinde bir alışveriş merkezinin açılışını yapan Kılıç, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesindeki Aşure günü etkinliğine katıldı.
     Daha sonra Atakum ilçesinde bir spor salonu ve bir dekorasyon mağazasının açılışını gerçekleştiren Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde de bir akaryakıt istasyonunun açılış törenine iştirak etti.
     Ardından Rukiye İşbilir ve Adem Şimşek çiftinin düğününe katılan Kılıç, gelinin nikah şahitliğini yaptı. Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Kılıç, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
     Düğünün ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsündeki Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Kılıç, öğrencilerle sohbet etti.
     Yurdun yemekhanesinde annesiyle konuşan bir kız öğrencinin elinden telefonunu alarak veliyle sohbet eden Kılıç, telefonda konuştuğu veliye, Necla abla, ben Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı. Deryanın yemeğine bakıyorum şu an. Makarna yiyor kızın, ayran almış, bir de tatlı almış. Görüyorsun işte Recep Tayyip Erdoğan hükümeti böyle. Geldik çocuklarla alakadar oluyoruz. Ne yediklerine kadar bakıyoruz. Birazdan soracağım, makarnayı beğenmedilerse lokantacı yandı dedi.
     Bakan Kılıçın, öğrencinin annesiyle konuşması sırasında salonda gülüşmeler yaşandı. Öğrencilerle yemek yiyen Kılıç, ardından İlkadım Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.
     Kılıç, ziyaretin ardından Samsundan ayrıldı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay - Mustafa Çavuş / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER