Genel Sekreter Doç. Dr. Kurtoğlu:

Genel Sekreter Doç. Dr. Kurtoğlu: Diyarbakırı bölgenin sağlık merkezi haline getirmek için çalışıyoruz


DİYARBAKIR (A.A) - Kamu Hastaneleri Birliği Diyarbakır Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Diyarbakırı bölgenin sağlık merkezi haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.
     Genel Sekreter Doç. Dr. Kurtoğlu, AA Diyarbakır Bölge Müdürü Behçet Güngörü ziyaretinde yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığının 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yeni bir oluşuma gittiğini belirterek, bundaki en büyük hedefin sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve ulaşılabilir hale getirmek olduğunu belirtti.
     Sağlıkta en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını vurgulayan Kurtoğlu, Bu konudaki 663 sayılı Kanun Hükmündeki Karaname, sağlık idarecilerinin sözleşmeli olarak işe başlamasını, çalışmalarının puan değerlendirilmesini de sağlayacak. Başarılı olamayanın görevden alınmasını teşkil ediyor. Başarma hedefi olanlar bu göreve talep olmalıdır. İdareci artık gerçek anlamda hizmetçi olmak zorundadır. Hastalarımıza hizmetçi olma bilinciyle hareket edeceğiz. Diyarbakırı sağlık konusunda daha ileri götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Diyarbakırı bölgenin sağlık merkezi haline getirmek için çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Genel Sekreter Doç. Dr. Kurtoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER