Geredede doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollar

Geredede doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollar asfaltlanacak


BOLU (A.A) - Geredede doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollar asfaltlanacak.
     Gerede Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede bulunan ve doğalgaz ve kış şartları nedeniyle bozulan yolların asfaltlama çalışmalarının başlayacağı bildirildi.
     Açıklamada, 08 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 14.00da Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacak ihalenin ardından, ihaleyi alacak firma ile sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde çalışmalar başlayacak. İhale ile 14 bin 73 Ton Sıcak Asfalt, 11 bin 323 metre kare tretuar yapımı gerçekleşecek denildi.
     İlçede bulunan Atatürk Bulvarı (Alt-Üst Yol), Hacı Emin Efendi Caddesi, Turgut Özal Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Sakarya Caddesi ve Yeni Hal Sokakta asfaltlama ve tretuar çalışmalarının yapılacağı kaydedildi.
     Açıklamada Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygının şu sözlerine yer verildi:
     Geredemize doğalgaz geldi ve şu anda yüzlerce vatandaşımız doğalgazın nimetlerinden yararlanıyor. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle caddelerimizin hem yolları hem kaldırımlar bozuldu. Bu olumsuzluğu vatandaşımıza hissettirmemek için sürekli yama ve tamirat çalışmaları yaptık. Doğalgaz şirketi ile yaptığımız anlaşma gereği ana caddelerimizdeki binalardan doğalgaz talep edilsin, edilmesin bütün binalara kutu koyma mecburiyeti getirdik. Bu çalışmalar tamamlanmak üzere. Belediye olarak onların çalışmasını bitirmelerini bekliyoruz. İnşallah 1 kez asfaltladıktan sonra uzun soluklu düzenli cadde ve kaldırımlara kavuşacağız.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Geredede doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER