Germencikteki köprü ulaşıma kapatıldı

Germencikteki köprü ulaşıma kapatıldı (Fotoğraflı -Görüntülü)


AYDIN (A.A) - Germencik ilçesine bağlı Ovakaraağaçlı köyü ile Koçarlı ilçesine bağlı Yeniköy beldesi ve köylerini bağlayan köprü, dayanıksız olduğu anlaşılınca ulaşıma kapatıldı.
     Ovakaraağaç Köyü Muhtarı Talat Dural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaymakamlıkça köprünün ulaşıma kapatılması kararı alınmasının yerinde olduğunu belirtti.
     Dural, Köprü gerçekten tehlike arz ediyor. Ortası çökmüş vaziyette. Günde yaklaşık 150 araç buradan geçiyordu. Kapanması sıkıntıya yol açacak ama vatandaşların can güvenliği önemli dedi.
     Germencik Kaymakamı Resul Çelik ise yaptığı açıklamada, 1955 yılında inşa edilen Menderes Nehri üzerindeki köprünün dayanıksız olduğunu belirlediklerini, can ve mal güvenliğini koruma açısından araç trafiğine köprüyü kapattıklarını ifade etti.
     Resul Çelik, Kısa sürede yeni köprü inşasına başlayacağız. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek. Vatandaşlarımız bir takım sıkıntılar çekecek ama köprü canlarından kıymetli değil. Elimizden geleni yaparak, sorunu çözeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Germencikteki köprü ulaşıma kapatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER