Giresunda yılbaşı tedbirleri

Giresunda yılbaşı tedbirleri -İl Emniyet Müdürlüğünce yılbaşı dolayısıyla çeşitli trafik ve asayiş tedbirleri alındığı bildirildi


GİRESUN (A.A) - Giresun Emniyet Müdürlüğünce yılbaşı dolayısıyla şehirler arası yollarda ve şehir merkezlerindeki araç trafiğinde artış olacağı dikkate alınarak, kutlamalarının huzur ve güvenlik içinde geçmesi amacıyla tedbirler alındığı bildirildi.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yılbaşı kutlamalarında alkol alınarak araç kullanılmaması amacıyla şehir içi ve şehirler arası yollarda polis ekiplerince denetimlerin sıklaştırılacağı vurgulandı.
     Açıklamada, yılbaşı tatili süresince vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için sürücülerin trafik kuralları ve görevlilerin ikazlarına uymaları istendi.
    
     -Asayiş tedbirleri-
    
     Yeni yıl kutlamalarının huzur ve güvenlik içinde geçmesi, kutlamalar esnasında çevreye rahatsızlık verilmemesi konusunda da duyarlı olunması gerektiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     İzinsiz bir şekilde havai fişek, torpil v.b. şeylerin atılmaması, 6136 sayılı kanuna muhalefet ederek kuru sıkı veya ateşli silahların kullanılmaması gerekmektedir.
     Bunlara aykırı hareket edenlere müsamaha gösterilmeyecek, titizlikle takip edilerek bu ve benzeri davranışları gösterenler hakkında adli ve idari işlem yapılacaktır.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Giresunda yılbaşı tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER