Giresundaki trafik kazası

Giresundaki trafik kazası -Tirebolu ilçesindeki kazada hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi


GİRESUN (A.A) - Tirebolu ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Ayhan (45), Mert Birleş (25) ve Köksal Karadağın (39) cenazeleri toprağa verildi.
     Özlük köyü mevkisindeki kazada ölen Ayhan ve Karadağ için Burhaniye Köyü Merkez Camisinde, Birleş için ise Giresun merkezdeki Hacı Miktat Camisinde cenaze namazı kılındı.
     İl Müftüsü Necati Akkuşun kıldırdığı Birleşin cenaze namazı öncesi konuşan Hacı Miktat Camisi imamı Ali Süral, Birleşin askerden yeni geldiğini belirterek, Gabar dağlarında askerliğini yapmış kardeşimiz bu genç yaşlarda şehit olmuşlardır dedi.
     Öğle namazına müteakip kıldırılan cenaze namazlarının ardından Ayhan ve Karadağ Burhaniye köyündeki aile kabristanlığına, Birleş ise Giresun Yeni Mezarlıka defnedildi.
     Öte yandan kazada yaralanan ve sevk edildiği Giresun Prof. Dr. İlhan Özmedir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Sercan Sarıyı ziyaret eden Vali Şahin, yaralının durumu hakkında bilgi aldı.
     Dün Özlük köyü mevkisinde, Trabzondan Giresuna giden Köksal Karadağ (39) idaresindeki 28 AY 940 plakalı otomobil kontrolden çıkarak devrilmiş, kazada sürücü Karadağ, otomobilde bulunan Ali Ayhan (45) ve Mert Birleş (25) hayatını kaybetmiş, Mustafa Gökhan Yamak (25), Sercan Sarı (25) ve Sedat Tozlu (31) yaralanmıştı.
    
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresundaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER