Giresunspor olağanüstü kongresi

Giresunspor olağanüstü kongresi -Yeşil-beyazlılarda yönetim oluşmayınca kulüp, divan kuruluna kaldı


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lige düşen Giresunsporun olağanüstü kongresinde yönetim oluşmayınca kulüp, divan kuruluna kaldı.
     Kulübün sosyal tesislerinde düzenlenen genel kurula İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Giresunspor Kulübü Başkanı Cengiz Cindemir ile kulüp üyeleri katıldı.
     Kongrede divan heyetine Osman Öden, Fatih Sandal ve Recep Hıdır seçildi.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede konuşan kulüp başkanı Cindemir, takımı yönettikleri süre içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.
     Giresunspora güçlü bir yönetimin talip olmasının herkes gibi kendilerinin de en büyük arzusu olduğunu belirten Cindemir, şöyle konuştu:
     Federasyonun ligleri uzatması nedeniyle 11 kişiyle 3 günde bir maç yaptık. Bu, futbolcularımızı hem psikolojik hem de kondisyon olarak çok yıprattı. Bu nedenle çoğu maçı son dakikalarda şanssız bir şekilde kaybettik. İki rakibimiz centilmence mücadele etseydi belki bugün Bank Asyadaydık. Centilmence mücadele etmediklerini düşünerek Federasyona dilekçe verdik ama sonuç çıkmadı. Yönetimimiz boyunca bize destek olan başta sayın Vali Dursun Ali Şahin olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.
     Daha sonra kulüp başkan adayı olarak söz alan Genç Çotanaklar Taraftar Grubu amigosu Hüseyin Bayraktar, kulüp yönetimine kimsenin talip olmaması üzerine başkanlığa aday olmaya karar verdiğini dile getirerek, Giresunlular olarak bekledik, durduk, son dakikaya kadar hiçbir aday çıkmadı. Dün akşam takımı alabilecek arkadaşlarla konuştum. Ancak kimseden bir cevap çıkmadı. Bunu üzerine ben de adaylığımı açıkladım ve listemi oluşturdum dedi.
     Konuşmaların ardından Bayraktar, divana yönetim kurulu listesini sundu ancak listede Giresunspor tüzüğünün 17. ve 34. maddelerine göre sicil kurulunun eksik olması nedeniyle divan heyeti listeyi kabul etmedi.
     Başka aday çıkmayınca kulüp, divan kuruluna kaldı.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Giresunspor olağanüstü kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER