Girişimci kadın adaylara çağrı

Girişimci kadın adaylara çağrı -İŞKAD, Adana Güney Rotary Kulübü işbirliği ve KOSGEB desteğiyle kadınlara yönelik düzenlenecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için başvuru çağrısı yapıldı


ADANA (A.A) - Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD), Adana Güney Rotary Kulübü işbirliği ve KOSGEB desteğiyle kadınlara yönelik düzenlenecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için başvuru çağrısı yapıldı.
     İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, Adana Güney Rotary Kulübü Başkanı Dilem Nadir Kuzucu, İŞKAD Genel Sekreteri Canan Onatça Dolmuş, Adana Güney Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Komisyonu Başkanı Metin Davran, İŞKAD Üyesi Ufuk Güneşli ile İş Geliştirme Uzmanı ve Girişimcilik Eğitmeni Filiz Basmacı, kadınlara yönelik eğitim konusunu ele aldı.
     Kadınların iş yaşamında daha etkin yer almasının yaşamsal öneme sahip olduğunun belirten Türkmen ve Kuzucu, bu kapsamda düzenlenecek Girişimcilik Eğitimini tamamladıktan sonra kendi işini kuran girişimci kadınların 30 bin TL geri ödemesiz, 70 bin TL sıfır faizle geri ödemeli KOSGEB desteğinden yararlanabileceğini belirttiler.
     Türkmen ve Kuzucu, Girişimcilik potansiyelinin ortaya çıkarılması, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması için imkanlar yaratmayı hedeflediğimiz bu kursa girişimci adayı tüm kadınları bekliyoruz ifadeleri kullandılar.
     13 Eylül 2012 Perşembe günü başlayacak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi projesinin 30 kişiyi kapsayacağı, 28 Eylül 2012 Cuma günü tamamlanacağı, başvuruların ise 7 Eylül 2012 Cuma gününe kadar yapılabileceği bildirildi.
     Eğitime katılmak isteyen kursiyerler www.adanaiskad.com ve www.guneyrotary.org.tr adresinden başvuru yapabileceği gibi 0 507 996 16 52 ve 0.530 824 10 04 nolu telefon aracılığıyla kayıt yaptırabilecek.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Girişimci kadın adaylara çağrı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER